SLAVEN BELUPO JE IGRAO DOBRO, ALI JE SREĆA BILA NA STRANI OSIJEKA

12.03.2017.


Slaven Belupo je još jednom ostao bez bodova u proljetnom prvenstvu na svom travnjaku. Nakon Splita izgubio je i od Osijeka, iako je u obje utakmice bio bolja momčad no u nogometu se “pišu” samo bodovi.
Jako smo se dobro pripremili za Osijek, ali što reći nakon izgubljenog susreta. Imali smo više prigoda od naših suparnika, no sreća nije bila na našoj strani. Burić je u prvom poluvremenu uz nekoliko naših prilika pogodio gredu i lopta jednostavno nije bila “naša”. Prolazimo kroz teško razdoblje, no nema nam druge nego se okrenuti nadolazećim utakmicama – kazao je nakon susreta s Osječanima razočarani trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Nismo imali potrebe za izmjenama sve do pred kraj utakmice jer smo vodili igru, ali dva propusta u našoj obrani skupo su nas stajala – naglasio je trener Slavena Belupa, dok je strateg Osječana Zoran Zekić kazao:
Slaven Belupo je bio bolja momčad, no mi smo iskoristili dvije prigode i pogodili njegovu mrežu. U nogometu se to događa i zadovoljni napuštamo Koprivnicu – zaključio je Zekić.