SLAVEN BELUPO JE DANAS KRENUO S PRIPREMAMA

16.06.2014.


Pod vodstvom trenera Elvisa Scorije i njegovih pomoćnika, Dragana Tadića i Branka Balija koprivnički nogometni prvoligaš Slaven Belupo započeo je s pripremama za sljedeću prvenstvenu sezonu.
Prvih tjedan dana farmaceuti će vježbati na Gradskom stadionu uz dva treninga dnevno, a zatim će na pripreme u Sloveniju.
Prvom prozivu odazvali su se svi igrači koje su Scoria i sportski direktor Sović pozvali a među njima su također bili vratar Silvio Rodić koji je proljetni dio prošlog prvenstva proveo na posudbi u Poljskoj, Stjepan Geng koji se vratio s posudbe u drugoligašu Segesti te dvojica novaka Ivan Parlov, bivši igrač Zagreba koji je posljednjih godinu dana igrao u inozemstvu i Antonio Jakoliš iz Zadra.
Odazvali su se svi igrači koji su bili standardni u prošloj sezoni osim Edsona koji je kod kuće u Brazilu i koji je dobio produženi odmor. Napustili su nas oni na koje više ne računamo, dok smo u pripreme uključili nekoliko juniora kao i dvojicu igrača iz trećeligaša Koprivnice – kratko je prije početka prvog treninga rekao Elvis Scoria.
Prvom prozivu su se odazvali: Dominik Picak, Silvio Rodić, Antun Marković (vratari), Dario Melnjak, Mato Grgić, Ljuban Crepulja, Dario Čanađija, Marin Matoš, Dominik Glavina, Petar Brlek, Petar Filipović, Mateas Delić, Vedran Purić, Ivan Fuštar, Mario Gregurina, Enes Novinić, Hrvoje Plazonić, Stjepan Geng, Filip Ozobić, DženanHaračić, Davor Vugrinec, Ivan Parlov, Antonio Jakoliš, Ivan Jambor, David Arap, Luka Sminderovac, Marko Ujlaki, Zoran Martinčić, Hrvoje Brzoja i Matej Senić.