SLAVEN BELUPO – INCHEON UNITED 0:1

06.02.2010.


SLAVEN BELUPO: Rodić, Marčić (od 46. Papa), Kokalović (od 22. Rogulj), Purić (od 81. Ledinski),Nynkeu, Šafarić (od 46. Poredski), Posavec (od 60. Jakšinić), Vojnović, Jurić, Tepurić (od 60. Gregurina)

Trener: Zlatko Dalić

INCHEON UNITED: Yougval, Sejoo, Kyungjin, Youngbin, Jaeeun, Jake Won, Dochee, Junjaje, Borko, Minusoo, Sooil (još su igrali: Linu, Jee An, Yun, Savić, Koroman, Huynk, Sak Jang

Trener: Ilija Petković

Sudac: Dasst.Pomoćnici: Serkan i Alper (svi Turska)

Strijelac: 0:1 – Sooil (11)

Izvješće:

Nakon dvije pobjede Slaven Belupo je u trećem susretu priprema u Antalyji izgubio od korejskog Incheon Uniteda, sudionika azijske Lige prvaka s 1:0.
Korejci su se predstavili u dobrom izdanju, igrali su vrlo brzo i borbeno na granici dozvoljenog i postigli minimalnu pobjedu.
Farmaceuti su imali nekoliko dobrih prigoda, ali su bili nespretni u završnici. U koprivničkom prvoligašu zbog ozljeda nisu nastupili Maras i Delić, koji se još oporavljaju i u trenažni proces uključit će se u Koprivnici.
Slaven Belupo u nedjelju ujutro napušta Antalyju i vraća se u Koprivnicu, gdje će nastaviti s pripremama za proljetni prvoligaški nastavak.
– Ispunili smo plan priprema u Turskoj, zadovoljan sam pristupom koji su naši igrači pokazali na treninzima i utakmicama, iako ima još nekih nedostataka. U svaku utakmicu moramo ući još agresivnije, ako želimo igrati na razini koja je potrebna za prvoligaško natjecanje – kazao je nakon utakmice s Korejcima trener Slavena Belupa Zlatko Dalić.