SLAVEN BELUPO IDE U KARLOVAC PO POBJEDNIČKI REZULTAT

09.03.2012.


U sklopu 21. prvoligaškog kola Slaven Belupo sutra gostuje u Karlovcu, koji se na prvenstvenoj ljestvici nalazi na 15. mjestu.

Iako su Karlovčani među najslabije plasiranim prvoligašima u našem klubu su i te kako oprezni, jer su njihovi domaćini na nekim utakmicama pokazali da mogu biti vrlo opasni.

–       Nastojat ćemo pokazati još jednu dobru igru i drugi put za redom vratiti se sa gostovanja s tri osvojena boda. Sigurno nam neće biti lako, Karlovac je momčad koja u svojim redovima ima nekoliko provjerenih prvoligaških igrača i zato moramo biti oprezni – kazao je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina i nastavio:

–       No, mi smo kvalitetnija momčad i uz dobru igru sigurno smo bliže pobjedi. U našem sastavu nedostajat će Brezovec zbog tri žuta kartona i Čanađija koji je isključen na juniorskoj utakmici Dinamo – Slaven Belupo. Za susret s Karlovcem konkurirat će i Bojan Vručina koji još nije potpuno spreman ali će vjerojatno dobiti određenu minutažu. Utakmica s Karlovcem za nas je od velike važnosti i nadam se da ćemo postići cilj, te se u Koprivnicu vratiti pobjednički – završio je trener našeg kluba.