SLAVEN BELUPO IDE NA POBJEDU

11.05.2012.


Subotnjom utakmicom s Istrom na koprivničkom stadionu Slaven Belupo završava sezonu u kojoj bi trebao ostvariti još jedan europski plasman. Bit će to za farmaceute najvažniji ovoproljetni susret u kojem mu je dovoljan i neodlučeni rezultat za konačno osvajanje trećeg mjesta, koje vodi u Euroligu.

–   Iako nam je s Puljanima dovoljan bod idemo na pobjedu, jer se želimo na najljepši način oprostiti od naših navijača. Osvajanjem trećeg mjesta na kojem smo proveli cijeli drugi dio prvenstva bila bi potvrda našeg dobrog rada i ostvarenje željenog cilja. Vjerujem, da ćemo se na kraju svi zajedno veseliti i da će svi koji vole Slaven Belupo doći na subotnju utakmicu – istaknuo je Roy Ferenčina, trener Slavena Belupa koji s Istrom 1961 neće moći izvesti najjači sastav:

–   Nedostajat će nam Davor Vugrinec koji se oporavlja nakon artroskopije koljena i Elvis Kokalović koji ima tri žuta kartona. U posljednjem jesenskom kolu sa Splitom u Koprivnici također smo nastupili bez Kokalovića i tada najboljeg strijelca Benka i uz veliko zalaganje cijele momčadi osvojili sva tri boda. Od sastava koji će istrčati s Istrom to također očekujem. Kokalović i Vugrinec sigurno će nam nedostajati no, koga nema, bez njega se mora. Igrači koji će nastupiti sigurno će ih dostojno zamijeniti i uvjeren sam da neće biti problema. Nadam se da će se u subotnjoj utakmici na Gradskom stadionu okupiti veliki broj naših navijača koji će nas bodriti, kako bi svi zajedno proslavili izlazak u Europu koji smo toliko željeli – završio je trener Ferenčina.

Utakmica Slaven Belupo – Istra 1961 počinje u 19 sati.