SLAVEN BELUPO, IAKO JE IZGUBIO, DOBRO SE PREDSTAVIO S MAĐARSKIM PRVAKOM U BUDIMPEŠTI

03.02.2018.


Prijateljska utakmica s mađarskim prvakom Ferencvarosom u Budimpešti bila je najbolja provjera za Slaven Belupo u dosadašnjem dijelu priprema, odnosno prije početka proljetnog prvenstva.
Trener naše momčadi Tomislav Ivković izveo je sastav s kojim će najvjerojatnije krenuti u drugi dio prvoligaškog natjecanja s Interom u Zaprešiću s kojim će igrati u petak – 9. veljače.
Iako su Mađari pobijedili 3:2 Slaven Belupo je prikazo dobru igru, bio bolji od Ferencvarosa, posebno u prvom poluvremenu kada je uz vodeći pogodak svog najboljeg strijelca Ivanovskog imao još nekoliko prigoda za povećanje vodstva.
Usto, našoj momčadi u 76. minuti nije dosuđen očiti jedanaesterac nakon prekršaja na Vidoviću u kaznenom prostoru domaćina, koji je bio strijelac drugog pogotka za Slaven Belupo.
Još jednu provjeru u kojoj bi prigodu za nastup uglavnom trebali dobiti igrači koji u Budimpešti nisu bili u početnom sastavu, Slaven Belupo bi trebao imati u utorak (6. veljače) sa zagrebačkom Dubravom, ako će to dozvoliti vremenski uvjeti.