SLAVEN BELUPO I RUDAR (VELENJE) ODIGRALI BEZ POBJEDNIKA

24.01.2014.


U drugoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Rovinju nogometaši Slavena Belupa još jednom su odigrali neodlučeno. Nakon ogleda s Istrom 1961 (1:1) u petak poslije podnesastali su se sa slovenskim prvoligašem Rudarom iz Velenja – 3:3.

Susret je odigran po vlažnom i blatnjavom rovinjskom travnjaku, a oba trenere prigodu za igru dala su svim raspoloživim snagama.

Farmaceuti su prvi došli u vodstvo pogotkom Vugrinca u 23. minuti iz kaznenog udarca, da bi Slovenci ubrzo izjednačili na 1:1. U drugom dijelu utakmice Glavina je u 72. minuti opet doveo našu momčad u vodstvo 2:1, da bi šest minuta kasnije Rudar ponovno izjednačio na 2:2.

Nakon izjednačenja nogometaši iz Velenja uspjeli su povesti 3:2, ali je Glavina dvije minute prije kraja postavio konačni rezultat – 3:3.

SLAVEN BELUPO: Picak, Pranjić, Gregurina, Roskam, Melnjak, Rak, Glavica, Ozobić, Celiščak, Vugrinec, Novinić (drugo poluvrijeme: Pelin, Purić, Bagarić, Fuštar, Filipović, Čanađija, Crepulja, Brlek, Matoš, Glavina, Delić). Trener: Mladen Frančić.

Koprivnička ekspedicija s priprema u Rovinju vraća se u subotu nakon prijepodnevnog treninga. U nedjelju će farmaceuti imati slobodan dana a s treninzima će nastaviti u ponedjeljak.