SLAVEN BELUPO I NK KOPRIVNICA POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI

18.07.2011.


Uz nazočnost koprivničkog gradonačelnika Zvonimira Mršića i predsjednika Gradskog vijeća Zorana Gošeka, predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić i predsjednica NK Koprivnica Vesna Želježnjak potpisali su sporazum o suradnji između ova dva kluba.
I prije smo imali sportsku suradnju koju s kratkim prekidom nastavljamo, što će sigurno biti korisno za oba kluba. Nekoliko naših mladih i darovitih igrača nastupat će za Koprivnicu, gdje će skupljati iskustvo za mogući povratak u naš klubu i nastupe na prvoligaškim terenima. Sporazum o suradnji potpisan je na dvije godine i uvjeren sam da ćemo ga kasnije produžiti – rekao je između ostalog Stanislav Biondić, predsjednik Slavena Belupa, dok je predsjednica Koprivnice Vesna Želježnjak dodala:
Nema dvojbe, da je ovaj sporazum bio itekako potreban, jer uz zajedničko korištenje Gradskog stadiona imamo i zajedničku školu nogometa. Samo suradnjom Slavena Belupa i našeg kluba koprivnički nogomet ima svjetlu budućnost. Usto, mladi igrači Slavena igrajući za Koprivnicu imat će prigodu za napredovanje, jer je trener naše seniorske momčadi Zvonimir Kelek, također iz Koprivničke škole nogometa.
Gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić pozdravio je suradnju Slavena Belupa i NK Koprivnica jer je to, kako je naglasio u interesu nogometa u gradu i cjelokupnog koprivničkog sporta.
Potpisivanju sporazuma u ime Slavena Belupa još su nazočili njegov direktor Zvonimir Šimunović i tehnički direktor Robert Kerovec, a u ime NK Koprivnica njen direktor Slavko Tucaković.