Slaven Belupo i Lokomotiva u subotu u Koprivnici

27.02.2024.


Nogometaši Slaven Belupa ove će subote u Koprivnici ugostiti Lokomotivu. Utakmica 24. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, igrat će se s početkom u 15 sati.

Bit će to treći međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom, igranom na našem stadionu, Lokomotiva je slavila rezultatom 0:1, dok je u Zagrebu bolji bio Slaven Belupo s 1:3. Strijelci za tri boda u toj su utakmici Mioč i Šakota, a jedan pogodak si je domaćin postigao sam.

Naša je momčad trenutno sedmoplasirana na prvenstvenoj ljestvici s 27 osvojenih bodova, dok je Lokomotiva peta s tri više.

Glavni sudac utakmice bit će Patrik Kolarić, dok će njegovi pomoćnici biti Luka Pajić, Željko Bučar i Marino Majstorović. VAR sudac bit će Ivan Bebek, a AVAR Jerko Crnčić.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti:

1. NA BLAGAJNI 1

Subota (2.3.2024.) – od 13:00 do 16 sati

2. ONLINE – ulaznice.hr

Od danas (27.2.2024.) u 9 sati do subote (2.3.2024.) u 16 sati.

Cijena ulaznice:

za članove: 4€

za ostale: 8€

Prilikom kupnje jedna osoba može kupiti 4 ulaznice uz predočenje 4 osobne iskaznice (FIZIČKO PREDOČENJE, osobna NE MOŽE biti prikazana kao fotografija na mobitelu ili kao isprintana fotografija na papiru). Članovi kluba moraju predočiti člansku iskaznicu.

Svi koji ulaze na stadion moraju imati ulaznicu, uključujući i djecu.