SLAVEN BELUPO I CARLSBERG CROATIA POTPISALI TROGODIŠNJI SPONZORSKI UGOVOR

05.03.2015.


Koprivnica, 5. ožujka 2015. -Predsjednici Uprava Slaven Belupa i Carlsberga Croatia, Hrvoje Kolarić i Carsten Haerup Christensen, potpisali su danas u Koprivnici trogodišnji Ugovor o poslovnoj suradnji. Time je koprivnički prvoligaš, u sredini sezone, dobio dragocjenog partnera.

U središtu suradnje Slaven Belupa i Carlsberga bit će promicanje odgovornosti prema lokalnoj zajednici, što svakako uključuje i društveno vrijedne projekte, humanitarne aktivnosti te promociju sporta i zdravog načina života.

„Iz perspektive u kojoj je sport preslika društva te njegove ekonomske snage, najveće vrijednosti moraju počivati na odgovornosti, časti i prestižu. Dobiti dragocjena partnera usred sezone za nas znači puno više od netom potpisana Ugovora. Za nas je to potvrda da vodstvo Carlsberga Croatia u Slaven Belupu prepoznaje naše ključne vrijednosti – motivaciju, snagu, upornost, posvećenost rezultatu, strast i entuzijazam“, rekao je prilikom potpisivanja Ugovora, predsjednik NK Slaven Belupo Hrvoje Kolarić.

Dodao je kako će na tom tragu zajedništva i partnerstva predsjednik Uprave Carlsberga, Carsten Christensen postati članom Uprave Slavena, čije će imenovanje potvrditi Skupština na svojoj sljedećoj sjednici.

“Izuzetno sam sretan što smo danas ovdje uz Slaven-Belupo, nogometni klub s više od 100 godina povijesti i tradicije. Živeći zajedno, u istom gradu, pod istim nebom, međusobno se upoznajemo i prepoznajemo. Dijeleći iste vrijednosti , započinjemo partnerstvo“, izjavio je predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, Carsten Christensen.

„Mi u Carlsbergu jako smo ponosni na podršku koju kao Grupacija pružamo sportu diljem svijeta, a nogomet svakako ima posebno mjesto u našim srcima, jer, kao što i sami znate, pivo i nogomet odlično idu zajedno!Danas smo ovdje s Panom: lokalnim brendom, lokalnim pivom, kojega od najboljih lokalnih sastojaka proizvode domaći ljudi, u želji da podržimo lokalnog prvoligaša. Rekao bih da imamo savršen spoj!“, zaključio je Christensen.

Oba su se predsjednika Uprava složila oko toga da će se buduća zajednička suradnja orijentirati na lokalnu zajednicu.

„U ovo ćemo sponzorstvo ugraditi snažne inicijative i aktivnosti društveno odgovornog predznaka te projekte od značaja za građane Koprivnice, humanitarne aktivnosti te promociju sporta i zdravog načina života“, najavili su.

„Nadamo se da će tribine Gradskog stadiona uskoro opet biti pune navijača, s Panom u rukama. Jer, što je bolje od bodrenja omiljene momčadi, u društvu najboljih prijatelja, dok uživate u hladnom Panu?“,upitao je Carsten Christensen, dok je Hrvoje Kolarić poručio: „Hrabrit ćemo igrače da igrom nadmaše sami sebe, jer sport ne trpi kompromise, svi moramo dati baš sve od sebe. Tek tada dolaze rezultati!“