SLAVEN BELUPO GOSTUJE U ZADRU

28.10.2011.


Uoči današnjeg odlaska na prvenstvenu utakmicu u Zadar u Plavom salonu Slavena Belupa održana je konferencija za novinare na kojoj se raspravljalo o ispadanju našega kluba iz osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Konferenciji je bio nazočan trener Roy Ferenčina koji je razočarano rekao:

–       Nismo očekivali da ćemo izgubiti u Mladini i naravno da smo svi razočarani. Jednostavno neki naši igrači nisu bili na svojoj razini, bilo je premalo raspoloženih i doživjeli smo nešto, što nismo očekivali. Nema opravdanja za ispadanje iz kupa s drugoligašem, ali to se događa i drugim klubovima. Izvukli smo pouku i sada se okrećemo prvenstvenim nastupima u kojima moramo pokazati da smo među najboljim prvoligašima – kazao je Ferenčina i okrenuo se sutrašnjoj utakmici u Zadru:

–       Naši su domaćini jako dobra momčad, pobijedili su kod kuće Dinamo i Hajduk i sigurno nas očekuje vrlo zahtjevan posao. Igrači su svjesni da nas samo dobar rezultat ostavlja u vrhu ljestvice i nadam se da ćemo ga postići. Usto, volio bih da se ispravimo za propust u kupu i pokažemo da smo s Vinogradarom imali samo loš dan. Nedostajat će nam Maras koji ima tri žuta kartona, te ozlijeđeni Vojnović i Mujanović. S nama će na put dvojica juniora, Čanađija i Brlek, koji će također kandidirati za momčad – završio je trener Ferenčina.