SLAVEN BELUPO ĆE U ZIMSKOM PRIPREMNOM RAZDOBLJU ODIGRATI DEVET PRIJATELJSKIH UTAKMICA

28.12.2012.


I dok se nogometaši Slavena Belupa nalaze na zimskom odmoru sportski direktor kluba Roman Sović obavlja operativne poslove i utvrđuje plan priprema u zimskom razdoblju, nakon kojih se od farmaceuta očekuje da uspješno krenu i u proljetni dio prvenstva.

S pripremama ćemo početi 7. siječnja prvim okupljanjem na Gradskom stadionu na kojem ćemo vježbati do 23. siječnja kada odlazimo na pripreme u Tursku.
Prvu provjeru na koprivničkom stadionu imat ćemo 12. siječnja s trećeligašem Bjelovarom, a četiri dana kasnije (16. siječnja) također s trećeligašem Podravinom iz Ludbrega. Najozbiljniji prijateljski ogled trebali bi imati 19. siječnja s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem, što ćemo znati odmah nakon novogodišnjih praznika. U tim utakmicama iskristalizirat će se imena igrača koji će ići u Tursku, gdje ćemo se pripremati do 1. veljače – kazao je Roman Sović i nastavio:
Na pripremama u Antalyji odigrat ćemo četiri utakmice od kojih smo do sada dogovorili tri, a četvrti suparnik bit će nam poznat ovih dana s kojim ćemo se sastati 24. siječnja. Dva dana kasnije očekuje nas rumunjski prvoligaš Petrolul, dok ćemo 28. siječnja igrati s austrijskim prvoligašem Admirom. Posljednja provjera na pripremama u Antalyji bit će nam poljski Pogon (30. siječnja) – istaknuo je sportski direktor Slavena Belupa i dodao:
Nakon povratka u Koprivnicu nastavit ćemo s treninzima na našem stadionu, a 6. veljače ugostit ćemo drugoligaša Vinogradara. Zadnju provjeru prije početka proljetnog prvenstva imat ćemo u Grazu s austrijskim prvoligašem Sturmom (9. veljače). Uvjeren sam da ćemo se dobro pripremiti i potpuno spremni dočekati Hajduk koji u Koprivnici gostuje 16. veljače – završio je Roman Sović.