SLAVEN BELUPO ĆE U SRIJEDU UGOSTITI MAĐARSKOG PRVOLIGAŠA

30.01.2012.


Nakon dvodnevnog odmora poslije napornih priprema u Makarskoj nogometaši Slavena Belupa su danas nastavili s treninzima na Gradskom stadionu.

Zbog smrznutih terena farmaceuti koriste igralište s umjetnom travom, gdje trener Ferenčina zajedno sa svojim suradnicima provodi zacrtani program.

–       Temperatura je dosta niska, nismo je očekivali, ali to ne utječe na ono što želimo provesti. U srijedu ćemo igrati još jednu prijateljsku utakmicu a suparnik će nam biti mađarski prvoligaš Zalaegerszeg, koji će nam biti možda najteži protivnik u dosadašnjim pripremama – kazao je Roy Ferenčina, trener Slavena Belupa i nastavio:

–       Utakmica sa Zalaegerszegom bit će posljednji ispit za sve igrače koji se nalaze na pripremama i koja će odrediti imena s kojima ćemo otići 4. veljače na završne pripreme u Medulin, gdje ćemo iskristalizirati momčad za proljetno prvenstvo – završio je trener Ferenčina.

Prijateljska utakmica sa Zalaegerszegom igrat će se u 14 sati na Gradskom stadionu, a o vremenskim prilikama ovisi hoće li se igrati na glavnom igralištu, ili na igralištu s umjetnom travom.