SLAVEN BELUPO ĆE SE U AUSTRIJSKOM VILLACHU SASTATI S RUSKIM PRVOLIGAŠEM SPARTAKOM IZ MOSKVE

28.06.2017.


Već nekoliko dana Slaven Belupo se priprema u poznatom slovenskom sportskom centru Rogla pod vodstvo trenera Željka Kopića i njegovih suradnika.
Vježba se dva puta dnevno, igrači odlično podnose napore uz manje ozljede nekih od njih, ali sve se odvija prema predviđenom planu.
Uvjeti za rad su odlični, za sada nemamo nikakvih problema i mogu reći da sam vrlo zadovoljan što smo upravo Roglu odabrali za najvažniji dio naših priprema. Uz odigranu utakmicu sa slovenskim prvoligašem ND Gorica koju smo pobijedili 1:0 u subotu nas očekuje susret s rumunjskim prvoligašem Voluntari, što će biti još jedan jako važan test za svakog našeg igrača – kazao je trener Željko Kopić.
Tijekom priprema na Rogli dogovorena je i prijateljska utakmica s ruskim prvoligašem Spartakom iz Moskve, što će sigurno biti najteži ispit Slavena Belupa uoči novog prvenstva. Sa Spartakom će se igrati u austrijskom Villachu 7. srpnja i odmah nakon susreta naša se momčad vraća u Koprivnicu, gdje će dan kasnije (8. srpnja) odigrati posljednju pripremnu utakmicu na koprivničkom stadionu s mađarskim Zalaegerszegom.