SLAVEN BELUPO ĆE NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI ODMJERITI SNAGE I S RUSKIM ANŽIJEM

18.06.2013.


Nakon desetodnevnih treninga na koprivničkom Gradskom stadionu Slaven Belupo u srijedu ujutro odlazi na pripreme u slovensko Zreče, gdje će boraviti do 29. lipnja i odigrati nekoliko vrlo jakih prijateljskih utakmica.
Prvi suparnik bit će mu ruski prvoligaš Anži iz Mahačkale kojeg vodi GuusHiddin, jedan od najboljih i najuglednijih svjetskih trenera, a utakmica će se igrati u subotu (22. lipnja) u Rušama kod Maribora s početkom u 18 sati.
Anži je jedan od najskupljih ruskih klubova koji je ove godine igrao u finalu kupa svoje zemlje s moskovskim CSKA. Bit će to i najjača provjera farmaceuta na slovenskim pripremama.
Nakon ogleda s Rusima Slaven Belupo će dan kasnije (nedjelja) u Zreču igrati sa slovenskim prvoligašem Celjem, a 25. lipnja također u Zreču suparnik će mu biti Zavrč.
Posljednja tri prijateljska testiranja farmaceuti će imati s ukrajinskim prvoligašima.
U Kidričevu26. lipnja sastat će se sa Zarjom, u Slovenskim Konjicama s Iličevcem (28. lipnja), dok će posljednjeg dana slovenskih priprema (29. lipnja) snage odmjeriti Ptuju s Vorsklom.
Nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga stručni stožer predvođen trenerom Ivanom Katalinićem odredit će se imena igrača koji će otputovati na pripreme u Zreče, gdje će kroz rad i odigravanje prijateljskih utakmica konkurirati za momčad Slavena Belupa u novoj prvoligaškoj sezoni.