SLAVEN BELUPO – BUDUĆNOST (B) 2:0

05.02.2011.


SLAVEN BELUPO: Rodić, Geng (od 46. Purić), Kokalović (od 46. Poldrugač), Šestak, Maras (od 46. Bagarić), Nynkeu, Gregurina, Havojić (od 46. Jurakić), Poljak (od 46. Marčinković), Mujanović (od 46. Frljužec), Benko (od 46. Papa).

Trener: Mile Petković.

BUDUĆNOST (Banovići): Husić, Duro, Čolić, Čergić, Zrnanović, Sarajlić, Ikanović, Đerzić, K. Luganić, Imamović, Haskić (još su igrali: A. Luganić, Čanirković, Omić, Kovačević, Bajrić, Zmajić, Pirić).

Trener: Munever Rizvić.

Sudac: Damir Pačić (Višnjan).

Strijelci: 1:0 – Jurakić (55), 2:0 – Marčinković (70).

Slaven Belupo je postigao još jednu pobjedu na pripremama u Medulinu. Nakon što je svladao sarajevski Željezničar, Koprivničanci su bili bolji i od drugog bosansko-hercegovačkog prvoligaša Budućnosti iz Banovića i pogocima Jurakića i Marčinkovića slavili – 2:0.
Farmaceuti su došli u vodstvo u 55. minuti nakon što je Purić ubacio loptu s desne strane, koju je Jurakić poslao u mrežu Budućnosti – 1:0. Na 2:0 povisio je Marčinković u 70. minuti poslije lijepe akcije Bagarića i Frljužca.
Slaven Belupo je bio bolja momčad svih 90 minuta, čija je pobjeda mogla biti još uvjerljivija da su njegovi napadači realizirali još nekoliko vrlo dobrih prigoda.