Slaven Belupa sutra s Hajdukom, Stipić: “Moramo biti hrabri i mudri”

19.04.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 30. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti splitski Hajduk. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U Splitu smo dva puta vidjeli neriješene utakmice, dok je u Koprivnici slavio Hajduk. Naša je momčad trenutno šestoplasirana s 30 bodova, dok su Splićani na petom mjestu s 13 više. U sutrašnju utakmicu naša momčad ulazi ohrabrena pobjedom u Gorici.

– Sada dišemo punim plućima. Gorica nam je dala potvrdu da ako dobro radite, nekad samo treba biti strpljiv i vjerovati. U ovom zgusnutom rasporedu, NBA ritmu, kada putujemo i igramo gotovo svaka četiri dana, ključno je pozitivno ozračje oko momčadi i kluba. To sada imamo, a uz to i dobru igru i timski duh na terenu – rekao je trener naše momčadi Tomislav Stipić.

U Koprivnicu stiže Hajduk. Našu momčad čeka sve samo ne lagana utakmica.

– Hajduk je veliki hrvatski klub koji trenutno korača prema naprijed. Ne ide uvijek istom brzinom i zato je od velike važnosti svaka utakmica do kraja prvenstva za njih i njihove navijače jer emocija diktira njihov strateški put. Ako pitate osnovnoškolce da vam nabroje prvake Hrvatske, reći će vam dva imena, a među njima neće biti Hajduk i to je ogroman izazov za cijeli sustav kluba. Mi sutra moramo biti hrabri i mudri. To je naš recept.

Sutrašnja utakmica igrat će se s početkom u 19:05.