SLAVEN B NATJECAT ĆE SE U MEĐUŽUPANIJSKOJ LIGI

27.06.2014.


Juniorski sastav Slavena Belupa, odnosno B momčad našeg kluba ipak će u novoj sezoni biti uključena u prvenstveno natjecanje.
Nakon što je iz HNS-a stigao očekivani odgovor mlada ekipa koprivničkog prvoligaša nastupat će u četvrtom stupnju natjecanja, odnosno u novoosnovanoj Međužupanijskoj ligi (Koprivnica-Virovitica-Bjelovar) u kojoj će igrati 14 klubova.
Uz Slaven B iz Koprivničko-križevačke županije u toj ligi još će se natjecati Podravac (Virje), Mladost Molve, Graničar (Đurđevac), Kalinovac i Graničar (Đurđevac).
Naša B momčad koja će uglavnom biti sastavljena od juniora dobila je sada mogućnost igranja jačih utakmica u seniorskoj konkurenciji u kojoj, osvoji li prvo mjesto stječe mogućnost plasmana u Treću HNL – istok. Mislim da je to dobro za klub jer bih u suprotnom morala igrati u slabijoj konkurenciji, odnosno s juniorskim ekipama s našeg područja koje imaju slabiju kvalitetu. I dalje će naši najkvalitetniji juniori ići na kaljenje u redove koprivničkog trećeligaša prema sporazumu koji su svojedobno potpisali Slaven Belupo i Koprivnica – istaknuo je sportski direktor našeg kluba Roman Sović i dodao:
– Slavena B u međužupanijskom natjecanju vodit će jedan od trenera iz naše škole nogometa koji ima najbolji uvid u rad s mladim igračima – završio je sportski direktor Slavena Belupa, koji će se od danas priključiti stručnom stožeru našeg kluba na pripremama u slovenskom Zreču.