SKUPŠTINA IZABRALA NOVU UPRAVU KLUBA

29.06.2010.


U ponedjeljak poslijepodne održana je sjednica Skupštine Slavena Belupa na kojoj je izabrana nova Uprava kluba. Na njenom čelu i dalje je predsjednik Stanislav Biondić, dok je za njegovog zamjenima imenovan član Uprave kompanije Podravka Marin Pucar.
Na sjednici klupske Uprave, koja je održana odmah nakon Skupštine imenovana su i tri dopredsjednika koprivničkog prvoligaša: potpredsjednik sabora RH Josip Friščić, predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković i Mara Bareza iz tvrtke Belupo, glavnog sponzora našeg kluba.
Na Skupštini su izabrana i tri nova člana Uprave. Dogradonačelnica Vesna Želježnjak, koprivničko-križevački župan Darko Koren i Dražen Keleminec iz Podravke, uz koje su u Upravi ostali: Horvoje Kolarić, Nikola Felak, Valent Vrhovski, Ivan Pal, Josip Pobi, Nikola Gregur, Milan Šarlija, Franjo Beser, Zoran Šepec, Josip Sulimanac i klupski direktor Robert Markulin. U Upravi kluba više nisu Josip Pavlović i Damir Felak, koji prema Statutu kluba zbog obnašanja dužnosti predsjednika Skupštine Slavena Belupa više ne može biti član Uprave. Za zamjenika predsjednika Skupštine izabran je Krešimir Kopričanec.
Došlo je i do promjena u Nadzornom odboru kluba. Umjesto Zdravka Šestaka, nova predsjednica je Lidija Kljajić iz Podravke, a njegovi članovi su Sanda Mikačić, Ivan Blažek, Franjo Kolar i Mirko Kvakarić.
Predsjednik kluba Stanislav Biondić podnio je izvješće o radu kluba i postignutim rezultatima između dvije sjednice Skupštine, koji su bili najuspješniji u klupskoj povijesti zbog nastupa u Europskoj ligi. Prvi čelnik kluba također je naglasio da se u novoj sezoni očekuju bolji rezultati nego u prošloj s nadom, da će farmaceuti pod vodstvom trenera Petkovića opet izboriti Europu.
Skupština je jednoglasno usvojila i novi Statut kluba, koji je usklađen sa Zakonom o športu i Statutom Uefe.