Škola nogometa Slaven Belupa dobila svoju teretanu

16.12.2021.


Škola nogometa Nogometnog kluba Slaven Belupo svakim danom pokušava napraviti korak naprijed i tako omogućiti najbolje moguće uvjete za napredak mladih igrača. Tako je u funkciju dovedena i stavljena teretana koju će svakodnevno, pod paskom educiranih trenera, koristiti naši nogometaši. Teretana se nalazi u sklopu svlačionica Škole, u prostoru bivšeg ugostiteljskog objekta.

– Devastirani objekt smo kompletno renovirali i tako podigli razinu infrastrukture u našoj Školi nogometa. Hvala Gradu koji nam je dao prostor u najam i svima koji su velikodušno pomogli kako bi se teretana stavila u funkciju. Također, zahvalio bih se i svim trenerima u Školi nogometa i našem tajniku koji su dali svoj obol u namještanju i montiranju sprava. Još uvijek nismo završili sav posao, nedostaje nam nekoliko sprava i manjih radnih akcija u prostoriji, ali sve u svemu napravili smo veći dio toga. Sada imamo 70-ak kvadrata prostora u kojem će se igrači pripremati za treninge i raditi razvojne treninge snage – rekao je voditelj Škole nogometa Vedran Medenjak.

Nogometni klub Slaven Belupo želi se zahvaliti svima koji su pomogli da zaživi ideja teretane naše Škole nogometa:

Zajednica športskih udruga grada Koprivnica, Komunalac, Protim, Kos d.o.o. Prelog, Elkos Kotoriba, Strujići Koprivnica, Petgrad, Seniko d.o.o. Zagreb te roditelji mladih nogometaša: g. Danijel Maltar, g. Anđelko Šimunic, g. Željko Kos, g. Ivan Kos.