SJAJAN NASTUP JUNIORA NAŠEG KLUBA ZA REPREZENTACIJU HRVATSKE

23.03.2018.


Juniorske reprezentacije Hrvatske i Walesa odmjerile su snage u dvije prijateljske utakmice u kojima su mladi Hrvati postigli dvije pobjede.
U prvom susretu u Vrbovcu naši su mladići slavili 3:0, a u drugom koji je odigran u Mladini 2:1.
Za juniorsku reprezentaciju Hrvatske nastupila su i trojica mladića Slaven Belupa: Ivan Dolček, Filip Hlevnjak i Matej Resler koji su svojim uspješnim nastupima sudjelovali u spomenutim pobjedama.
Ivan Dolček na kojeg najozbiljnije računa i trener prve momčadi Slavena Belupa Tomislav Ivković bio je najbolji igrač utakmice i strijelac pobjedničkog pogotka za Hrvatsku u susretu koji je igran u Mladini i jedini igrač koji je uz Filipa Hlevnjaka za našu reprezentaciju odigrao cijelu utakmicu.
Vrlo smo zadovoljni kako su naši juniori igrali za reprezentaciju Hrvatske s Walesom i pokazali svoj sjajan potencijal. Valja reći, da su samo Dinamo i Hajduk dali za hrvatsku juniorsku vrstu više igrača od našeg kluba. Kroz njihovu kvalitetnu igru vidljiv je jako dobro rad u našoj nogometnoj školi u kojoj ima još nekoliko vrlo darovitih mladih igrača, koji su budućnost Slaven Belupa – kazao je Ivica Sertić trener juniorske momčadi našeg kluba.