SELIM BOUADLA PROPUŠTA LOKOMOTIVU – SUDAC NA RUJEVICI NIJE SANKCIONIRAO OČITI PREKRŠAJ NA IVANOVSKOM

10.12.2017.


Slaven Belupo, iako je pobijeđen u gostima kod Rijeke prikazao je bolju i kvalitetniju igru nego tjedan dana ranije u Osijeku.
Naši igrači su, posebno u drugom poluvremenu imali veći posjed lopte i nekoliko vrlo dobrih akcija od kojih niti jedna, nažalost, nije završila pogotkom.
Najbolju prigodu za Slaven Belupo u prvom dijelu (5. minuta) nije iskoristio Tatar koji je s nekoliko metara potpuno sam pogodio riječkog vratara Slugu.
Usto, splitski sudac Strukan u drugom poluvremenu nije dosudio očiti prekršaj na Mirku Ivanovskom kojeg je nepropisno zaustavio stoper Punčec kada je naš napadač krenuo potpuno sam prema riječkim vratima. Zbog takvog prekršaja Punčec je posljedično trebao dobiti i crveni karton, kako stoji u izvješću s utakmice na internetskim stranicama HNK Rijeka.
Uz riječki poraz Slaven Belupo je za posljednju jesensku utakmicu s Lokomotivom koja će se igrati pred koprivničkim navijačima u petak 15. prosinca (18 sati) ostao i bez jednog od svojih najboljih igrača Selima Bouadle koji je na Rujevici dobio treću javnu opomenu.