SEDAM MLADIH IGRAČA POTPISALO PROFESIONALNE UGOVORE

27.02.2009.


Danas su na prigodnoj svečanosti u Plavom salonu Slavena Belupa sedmorica mladih igrača koprivničkog prvoligaša potpisali prve profesionalne ugovore s matičnim klubom.
Učinili su to uz nazočnost predsjednika Slavena Belupa Stanislava Biondića, nekoliko članova klupske Uprave, trenera Milu Petkovića i kapetana momčadi Dalibora Poldrugača. Potpise na nove ugovorne obveze stavili Vedran Purić (1986.), Silvio Rodić (1987.), Mateas Delić (1988.), Elvis Kokalović (1988.), Mato Jajalo (1988.), Mario Gregurina (1988.) i Franjo Tepurić (1990.).
– U klubu smo se odlučili osloniti na vlastiti igrači kadar na što ukazuju i potpisi naših najkvalitetnijih mladih igrača, koji su već godinu dana standardni u prvoligaškoj momčadi Slavena Belupa. Vjerujem, da će svojim igrama još više opravdati ukazano povjerenje i pridonijeti još boljim rezultatima kluba – kazao je predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić, dok je sportski direktor Rajko Magić dodao:
– Prije dvije i pol godine stipendijske ugovore potpisalo je 14 igrača, od kojih su u međuvremenu sedmorica napustili klub. Mladen Filipović je otišao u Orašje, Ivan Matić u Cibaliu, Josip Marošević u Križevce, Saša Vukonić u Koprivnicu, Alen Šimunić u Mladost Koprivnički Bregi, Ivan Vrhovski zbog studentskih obveza više ne igra, a Mihael Remenar je nažalost počinio suicid. Dakle, od njih 14 sedmorica su sada profesionalci u našem klubu, a svoje prve ugovore potpisali su do 30. lipnja 2013. godine – rekao je Rajko Magić.