SCORIA: ZBOG TEŠKOG RASPOREDA POSTIGLI SMO JAKO VAŽNU POBJEDU

28.07.2014.


Nakon osvojenih bodova sa Zagrebom trener Slavena Belupa Elvis Scoria bio je vrlo zadovoljan, jer su igrači ispunili cilj i upisali prvu prvenstvenu pobjedu.
Zbog vrlo teškog rasporeda u prvih šest kola u kojima smo gostovali kod Dinama, sada odlazimo Hajduku, dočekujemo Istru i opet gostujemo za redom kod Rijeke i Splita, osvojeni bodovi sa Zagrebom itekako su nam bili potrebni. Kako smo prije utakmice imali dosta problema jer se na treningu ozlijedio Vugrinec, dok Barišić zbog kasnijeg dolaska još nije potpuno spreman kao ni Crepulja koji je bio dugo ozlijeđen, moramo biti zadovoljni rezultatom, odnosno pobjedom – rekao je Elvis Scoria i nastavio:
Siguran sam da ćemo se kroz sljedeće utakmice još dignuti i da će naša igra biti još bolja. Osvojeni bodovi sa Zagrebom podignuli su nam samopouzdanje što je vrlo važno za nastavak prvenstva u kojem očekujemo da nam se neće ponoviti prošla neizvjesna sezona – zaključio je Scoria.
Nakon utakmice sa Zagrebom farmaceuti su dobili dvodnevni odmor i prvo okupljanje imat će u utorak kada kreću s pripremama za gostovanje kod Hajduka s kojim igraju u nedjelju 3. kolovoza s početkom u 21 sat.