SCORIA: VJERUJEM U PRVOLIGAŠKI OPSTANAK SLAVENA BELUPA

24.02.2014.


Nakon što je Uprava Slavena Belupa smijenila dosadašnjeg trenera Mladena Frančića za novog kormilara koprivničkog prvoligaškog broda izabran je Elvis Scoria, koji je farmaceute vodio prije osam godina i s njima ostvario sjajan uspjeh – prvi plasman u finale Hrvatskog kupa i u Kup Uefe.

Danas kasno poslijepodne Elvis Scoria predstavljen je koprivničkim novinarima kojima se prvi za riječ javio predsjednik kluba Stanislav Biondić:

Nismo bili zadovoljni našim posljednjim rezultatima i odlučili smo se na promjenu trenera. Zahvaljujem se našem dosadašnjem stručnjaku Mladenu Frančiću, ali u sportu se uvijek traže najbolja rješenje. Elvis Scoria je dobio podršku gotovo svih članova Uprave kluba, riječ je o iskusnom i provjerenom stručnjaku i vjerujem da smo napravili najbolji izbor – kazao je Stanislav Biondić.

Novi trener našeg kluba Elvis Scoria svjestan je situacije u kojoj se Slaven Belupo našao i vjeruje da do kraja prvenstva može zadržati prvoligaški status.

Očekuje nas veliki posao, do kraja natjecanja ostalo je još 13 kola i mislim da imamo dobrih izgleda na opstanak. Svaka utakmica za nas će biti jako važna, momčad je mlađa nego kada sam prvi put bio u Koprivnici, ali vjerujem u njene mogućnosti. Samo radom koji će biti mukotrpan možemo uspjeti. Moj prvi pomoćnik bit će Dragan Tadić s kojima sam radio u Rijeci, dok će vratare trenirati Branko Bali. Hoće li se još koji od klupskih stručnjaka uključiti u rad odlučit ću do kraja tjedna – rekao je između ostalog Elvis Scoria koji je s farmaceutima potpisao ugovor na godinu i pol.