SCORIA: VJERUJEM U NAŠU MOMČAD I OSVAJANJE BODOVA SA ZADROM

10.05.2014.


U nedjelju je pred našim klubom još jedan vrlo zahtjevan susret, pa čak i najzahtjevniji u kojem nema pravo na ništa drugo osim pobjede, ako želi zadržati izglede za prvoligaški opstanak.
U goste mu dolazi Zadar za kojim zaostaje svega tri boda i s kojim bi mu pobjednički rezultat mnogo značio prije posljednjeg kola i gostovanja kod Rijeke.
Jako smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i zbog toga smo ovog tjedna na treninzima sve podredili upravo nedjeljnoj utakmici na koprivničkom stadionu. Moramo ostati mirni, psihički stabilni jer je ulog zaista velik. Bit će to vrlo težak susret, Zadrani se također nalaze u nezavidnom položaju, ali vjerujem u svoju momčad, domaći travnjak i naravno podršku naših navijača koje pozivam da dođu u najvećem broju i svojim bodrenjem budu uz nas kao što su bili na nekoliko posljednjih susreta– istaknuo je Elvis Scoria, trener Slavena Belupa i nastavio:
Od samog početka moramo krenuti maksimalno borbeno, napadački i pokazati da nas zanima samo osvajanje sva tri boda. Najvažnije da damo sve od sebe i pokažemo da nam je stalo do kluba i prvoligaškog statusa. Sa Zadrom ćemo istrčatiu najjačem sastavu kojeg ću odrediti uoči utakmice, a u konkurenciju ulaze standardni igrači: vratar Picak, Melnjak i Ozobić – završio je Elvis Scoria.
Zbog velike važnosti susreta koprivnički prijatelji nogometa i svi koji žele vidjeti ovaj ogled moći će i ove nedjelje besplatno na tribinu stadiona i budu vjetar u leđa klubu koji vole.
Utakmica Slaven Belupo – Zadar počet će u 15 sati, a vodit će je osječki sudac Ante Vučemilović-Šimunović. Njegovo pomoćnici bit će Goran Pataki (Đakovo) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Četvrti: Goran Loparac (Sladojevci). Prvi dopunski je Fran Jović, a drugi Dalibor Mlakar (obojica iz Zagreba). Delegat: Ante Marušić (Split).