SCORIA UVJEREN U POVOLJAN ISHOD I PRVOLIGAŠKI OPSTANAK U SUSRETU S CIBALIOM

28.05.2014.


U našem klubu sve je spremno za sutrašnju uzvratnu kvalifikacijsku utakmica za prvoligaški status s vinkovačkom Cibaliom, koja će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 19 sati.
U Slavenu Belupu nitko ne dvoji da je to najvažniji susret otkako su farmaceuti prvoligaši, tako da je trener Elvis Scoria igrače opet poveo u izolaciju izvan Koprivnice, kako bi u miru i tišini dočekali odlučujuću utakmicu s Vinkovčanima.
Imamo jako dobar rezultat iz prvog susreta (2:2) koji nam daje veliku prednost na našem travnjaku. U toj utakmici nemamo pravo na nikakav propust, potpuno smo spremni za nju i uvjeren sam da će konačni ishod biti povoljan za nas te da ćemo i dalje biti prvoligaši. Svjesni smo da je to vrlo težak susret u kojem moramo dati sve od sebe, pokazati koliko vrijedimo i uz maksimalnu borbenost ostvariti rezultat koji želimo– naglasio je na današnjoj konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Elvis Scoria i nastavio:
Za momčad će kandidirat igrači koji su potpuno zdravi, jer nas sigurno očekuje velika borba svih 90 minuta. Ne bježimo od pritiska koji je normalan za ovakve utakmice, svjesni smo svega i naš je konačni cilj ostati među najboljim hrvatskim klubovima. Svi očekujemo ispunjenu tribinu na našem stadionu i podršku navijača koja će na itekako biti potrebna – završio je Elvis Scoria.
Utakmicu će suditi ista trojka koje ju je vodila i u Vinkovcima. Glavni sudac bit će Ivan Bebek iz Rijeke, a njegovi pomoćnici Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti: Domagoj Vučkov (Rijeka), a delegat Zlatko Stanković (Zagreb).