SCORIA: UTAKMICA S DINAMOM DOLAZI U PRAVO VRIJEME

01.05.2007.


Trener Slavena Belupa Elvis Scoria odgovorio je na konferenciji za novinare na izjave Hajdukova trenera Ivana Pudara nakon utakmice u Splitu.

– Smetaju nas izjave u stilu 'igralo se na jedan gol' i 'Slaven Belupo nema perspektivu'. Najlakše je udariti po nekom drugom da bi se pokrili vlastiti minusi, posebno u utakmici u kojoj je Hajduk stvorio dvije šanse. Zaslužili smo bod, mogli smo osvojiti i više, ali i ovako dobro raspoloženi čekamo utakmicu s Dinamom. Čestitam Dinamovim igračima i treneru na naslovu prvaka, a nama utakmica dolazi u pravo vrijeme. Bilo bi nam dosta značajno da ostanemo neporaženi, a svjestan sam da protiv Dinama moramo dati gol ili dva, sigurno nećemo čuvati neriješeni rezultat – izjavio je Elvis Scoria.

Dinamo je u subotu proslavio osvajanje naslova prvaka nakon pobjede nad Međimurjem, a u srijedu gostuje u Koprivnici u utakmici 30. kola Prve HNL, koja na Gradskom stadionu započinje u 17 sati. Glavni sudac je Alen Gerek iz Zaboka, a cijene ulaznica su uobičajene: tribina 30 kuna, natkriveni dio 40 kuna.