SCORIA: U MAKSIMIR PO DOBAR REZULTAT

08.05.2007.


Trener Slavena Belupa Elvis Scoria najavio je na konferenciji za novinare prvu finalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog Kupa s Dinamom, koja je na rasporedu u srijedu u 20,15 sati na stadionu u Maksimiru.
– Prva će utakmica biti odlučujuća, svjesni smo da moramo odigrati dobro i postići dobar rezultat. Dinamo ima fenomenalnu statistiku, a mi ćemo pokušati maksimalno iskoristiti naše šanse. One su male, ali postoje. Teško je igrati u Maksimiru, velika utakmica na velikom stadionu Dinamova je prednost, ali vjerujem da moji igrači neće biti impresionirani. Nakon posljednjih nekoliko utakmica bilo je vidljivo da su igrači dosta umorni, stoga smo ih nekolicinu odmorili u Varaždinu u subotu. Dinamo igra cijelu sezonu u istom sastavu, ali imaju mlađe igrače koji se lakše oporavljaju. Što se tiče sastava, nisam siguran koji će igrači istrčati niti koju ću formaciju odabrati – izjavio je Elvis Scoria.
Utakmicu će suditi Ante Vučemilović iz Osijeka, a izravni prijenos je na HTV 2. Naša momčad će u Zagrebu imati podršku više od 200 navijača, koji će na Maksimir stići autobusima iz Koprivnice