SCORIA U GOSTIMA KOD ZAGREBA OČEKUJE BOLJU IGRU PREMA NAPRIJED

02.10.2014.


Nakon neodlučenog rezultata s vodećim Dinamom, Slaven Belupo u 11. prvoligaškom kolu gostuje kod Zagreba u Kranjčevićevoj kojeg je u prvom krugu prvenstva svladao na koprivničkom stadionu.
Bit će to susret u kojem farmaceuti žele nastaviti uspješan niz i pokazati da su im ambicije znatno veće od trenutačnog plasmana na ljestvici.
Za nas je to vrlo važna utakmica u kojoj moramo dati sve od sebe, jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. Očekujem, da ćemo u Kranjčevićevoj igrati bolje prema naprijed što nam još uvijek nedostaje za bolju realizaciju. Nemamo nekih problema sa sastavom, Mirić je sanirao ozljedu koju je zadobio s Dinamom i sigurno će kandidirati za početnu jedanaestoricu – naglasio je trener našeg kluba Elvis Scoria i nastavio:
Zagreb je kvalitetna momčad koja vrlo dobro drži loptu u svojim nogama, ali nije nesavladiva. Gledali smo njihove igre, nema nikakvih nepoznanica i uvjeren sam da će to biti dobra utakmica – zaključio je Scoria koji i dalje zbog ozljeda ne može računati na Gregurinu, Parlova i Genga.
Utakmica Zagreb – Slaven Belupo igra se u petak s početkom u 18 sati, a sva četiri suca su iz Splita. Duje Strukan kao glavni, pomoćnici su Pepura i Radić, dok je četvrti Gabrilo. Delegat je Jure Zečević iz Knina.