SCORIA: S OSIJEKOM NEMAMO DRUGOG IZBORA OSIM POBJEDE

19.09.2014.


Nakon neočekivano visokog poraza u prošlom kolu u Zadru, Slaven Belupo se nalazi pred još jednim važnim i vrlo teškim ispitom.
Bit će to nedjeljni susret s Osijekom na koprivničkom stadionu (16 sati) u kojem bi za farmaceute sve drugo osim pobjede značilo nastavak prvoligaške agonije iz koje bi im se bilo vrlo teško izvući.
No, iako su Koprivničanci trenutno posljednji na ljestvici još uvijek je puno bodova u igri i krenu li s njihovim osvajanjem situacija bi se mogla znatno promijeniti u njihovu korist, jer klubovi koji su ispred njih nisu im bodovno previše pobjegli.
Nemamo drugog izbora osim osvajanja sva tri boda i mislim da smo spremni to učiniti. Osječani igraju dobro, posebno u gostima gdje koriste kontre i polukontre u čemu ih moramo spriječiti. Bit će to vrlo zahtjevna, da ne kažem teška utakmica u kojom uz dobru igru moramo biti i psihički stabilni – kazao je na konferenciji za novinare trener naše momčadi Elvis Scoria i nastavio:
Vrijeme je da počnemo postizati pogotke bez kojih nema uspješnih rezultata. U obrani također moramo biti koncentriraniji i ne smijemo primati golove iz ničega, kao što smo ih primali na posljednjim susretima. Još jednom pozivam naše navijače da u nedjelju u što većem broju dođu na stadion i svojim bodrenjem nam pomognu u nastojanjima do pobjedničkog rezultata – istaknuo je Elvis Scoria.
Za utakmicu s Osječanima koju će voditi sudac Mario Strahonja iz Zagrebaza momčad će konkurirati od ozljede oporavljeni Davor Vugrinec i Ljuban Crepulja, a početni sastav Scoria će odrediti nakon subotnjeg posljednjeg treninga.