SCORIA: S DRAGOVOLJCEM ĆEMO IGRATI NAPADAČKI I NASTOJATI DOĆI DO POZITIVNOG REZULTATA

04.04.2014.


Subotnje gostovanje kod Hrvatskog dragovoljca, posljednjeg na ljestvici jedno je od najtežih za naš klub u dosadašnjem proljetnom prvenstvu.
Svjestan je toga i trener Elvis Scoria koji je na današnjoj “pressici” rekao:
– Bit će to nažalost derbi začelja u kojem želimo povoljan rezultat s izravnim suparnikom za prvoligaški opstanak. Moramo igrati kvalitetno, borbeno, te iznad svega oprezno ako to želimo ostvariti. I nama i njima neće biti lako, ulog je velik no iz te kože se ne može – kazao je Elvis Scoria i nastavio:
– Dragovoljac je dobra momčad, ali i mi igramo dobro osim što do sada to nismo uspjeli kapitalizirati.I u Sigetu ćemo igrati napadački i nastojati što prije doći do pogotka. Vraćaju nam se Purić, Crepulja i Grgić koji je na jučerašnjem treningu ozlijedio uho, ali vjerujem da će biti spreman. Budite uvjereni da nećemo igrati na neodlučeno, iako bi i s tim rezultatom bili zadovoljni jer bi zadržali bodovnu razliku – istaknuo je trener našeg kluba dok je mladi reprezentativac Dario Čanađija dodao:
– Ne dvojim, da je to za nas jako važna utakmica s dobrim suparnikom, ali nismo bez izgleda. Uvjeren sam da ćemo dati sve od sebe i konačno obradovati naše navijače. Vrijeme je da okrunimo našu dobru igru i da nam sreća ne okrene leđa – zaključio je Čanađija.
Utakmica će početi u 15 sati, a vodit će je Splićani.
Glavni sudac bit će Goran Gabrilo, a njegovi pomoćniciMario Pepur i Hrvoje Radić. Četvrti će biti Dalibor Meić (Velika Gorica), 1. dopunski Ivo Krečak(Šibenik), 2. dopunski Duje Strukan (Split). Delegat: Ante Marušić (Split).