SCORIA: S DINAMOM SE ŽELIMO PREDSTAVITI U ŠTO BOLJEM IZDANJU

17.07.2014.


Dinamo i Slaven Belupo u petak otvaraju novu prvoligašku nogometnu sezonu utakmicom na stadionu u Maksimiru s početkom u 20.15 sati uz izravni prijenos na MAXtv Arena sport.
Nema dvojbe da će za naš klub to biti jedan od najtežih ispita, jer su “modri” uvjerljivo najbolja hrvatska momčad i sastav koji na svom travnjaku već duže vrijeme nije izgubio prvenstveni susret.
Dinamo ima odličnu momčad koja se znatno ojačala za nacionalnu ligu i nastupe u Europi tako da nas očekuje jako kvalitetan suparnik. Mi smo se dobro pripremili za ovo prvenstvo i uvjeren sam da ćemo izgledati mnogo bolje nego u prošloj sezoni. U novom natjecanju nastojat ćemo dati svoj maksimu i svjesni smo da nas očekuje teška borba u svakom susretu. S Dinamom se želimo predstaviti u što boljem izdanju – kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Elvis Scoria i dodao:
Prije nekoliko dana napustio nas je mladi reprezentativac Čanađija i sada moramo naći zamjenu za njegovo mjesto za koje kandidiraju novopridošli Barišić i Crepulja, koji se zbog ozljede tek ovog tjedna uključio u potpuni trenažni proces. Početnu jedanaestoricu koja će istrčati u Maksimiru odredit ću uoči utakmice, iako neće biti većih promjena u odnosu na momčad koja je nastupala u pripremnom razdoblju – završio je Scoria.
Utakmicu će voditi Ivan Bebek iz Rijeke, dok će njegovi pomoćnici biti Robi Kezele također iz Rijeke i Ivica Radošević iz Gospića. Četvrti je Željko Frković (Gospića), a delegat Ivan Jurina (Zabok).