SCORIA: S DINAMOM MORAMO IGRATI KVALITETNO I HRABRO

02.05.2014.


Do kraja prvoligaškog prvenstva ostala su još tri kola u kojima će Slaven Belupo snage odmjeriti s Dinamom u Zagrebu, Zadrom kod kuće i Rijekom na Kantridi.
Farmaceute nakon pobjede s Hajdukom prvo očekuje susret s Dinamom na njegovom travnjaku gdje je posljednji puta osvojio bod 2011. godine, što dovoljno govori o snazi “modrih” koji su i ove sezone najbolja hrvatska momčad.
Zagrepčani već dugo nisu izgubili kod kuće i realno su favoriti u susretu s nama. Mi kod Dinama odlazimo odigrati maksimalno borbeno i hrabro, predstaviti se u što boljem izdanju i pokazati da naši posljednji ohrabrujući rezultati nisu slučajni. Prije svega moramo igrati kvalitetno u obrani i biti najmanje na razini ogleda s Hajdukom – istaknuo je trener našeg kluba Elvis Scoria i nastavio:
Za nas će svaka utakmica do kraja prvenstva biti najvažnija, raspored je vrlo zahtjevan i realno nam neće biti lako. Najvažnije je sačuvati psihičku stabilnost, što smo pokazali u našim posljednjim nastupima – zaključio je Elvis Scoria.
Utakmica Dinamo – Slaven Belupo igra se u subotu s početkom u 15 sati, a vodit će je riečki sudac Ivan Bebek.