SCORIA: RIJEČANI SU JAKO DOBRI I VELIKI FAVORITI

14.08.2014.


Slaven Belupo u subotu gostuje kod Rijeke koja uz Dinamo ima jedina stopostotni bodovni učinak u dosadašnjem prvenstvu.
Nitko ne dvoji da su Riječani veliki favoriti u ovom susretu pa ni trener farmaceuta i bivši prvi strateg prvoligaša s Kantride, Elvis Scoria.
Igrom u dosadašnjem prvenstvu i u europskim utakmicama Rijeka se pokazala kao najkompletnija hrvatska momčad koju uspješno vodi trener Kek. Mi ćemo pokušati napraviti sve što možemo i uvjeren sam da ćemo se predstaviti u dobrom izdanju. Ipak, Riječani su u ovom trenutku veliki favoriti, iako je u nogometu sve moguće – naglasio je Elvis Scoria i dodao:
S Istrom smo u prošlom kolu osvojili samo bod iako smo prikazali vrlo dobru igru, imali dvije vratnice i neopravdano nam je poništen pogodak kojeg je postigao Glavina. Na nama je da u svakoj utakmici pokažemo što više, borimo se za svaki bod i za svaki gol. Svjesni smo jakosti Lige 10 u kojoj nam je cilj da igramo što kvalitetniji nogomet. Igrači koji su nam kasnije pristupili još nisu u optimalnoj formi, ali će vrlo brzo doći do nje – zaključio je trener Slavena Belupa Elvis Scoria koji na Kantridi neće moći računati na ozlijeđene: Brleka, Parlova i Vugrinca, ali će mu na raspolaganju biti dvojica novopridošlih i registriranih igrača, Paracki i Mirić.
Utakmica Rijeka – Slaven Belupo igrat će se od 19 sati, a vodit će je Duje Strukan iz Splita, dok će njegovi pomoćnici biti Perica i Radić. Četvrti sudac je Gabrilo.