SCORIA: NA POLJUDU ĆEMO NASTOJATI DOĆI DO POZITIVNOG REZULTATA

01.08.2014.


Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Hajduka u Splitu gdje još nikad nije pobijedio. Poljud je izgleda neosvojiva tvrđava za Koprivničance koji još nisu uspjeli srušiti tu psihičku barijeru, iako su često puta bili vrlo blizu osvajanju sva tri boda.
Najbolje što je uspjelo farmaceutima bio je neodlučeni rezultat, kojega su u dva navrata ostvarili i pod vodstvom sadašnjeg trenera Elvisa Scorie.
Nije nam lako igrati na Poljudu gdje je za nas Hajduk uvijek bio uspješan domaćin. No, u nedjelju ćemo pokušati doći do pozitivnog rezultata igrom i borbenošću, posebno u obrani koja mora biti na većoj razini od dosadašnje. Iako mnogi govore da je Hajduk u krizi mene osobno to ne zanima, već samo igra moje momčadi– kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener našeg kluba Elvis Scoria i dodao:
Vugrinec neće putovati u Split zbog ozljede koju još nisu zaliječili Parlov i Gregurina. Neće biti nekih posebnih promjena u momčadi u odnosu na dva prva kola, tako da će na poljudski travnjak istrčati trenutačno naš standardni sastav. Kod kuće do sada imamo pobjednički niz i vrijeme je da našu igru popravimo i na gostovanjima. Jučer nam je pristupio iskusni napadač Cesarec, ali on će konkurirati za momčad tek za domaću utakmicu s Istrom. I dalje očekujem da se pojačamo s jednim veznim i jednim bočnim igračem, jer je prvoligaško natjecanje jače nego što je bilo prošle sezone – rekao je Scoria.
Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 21 sat, a vodit će je Damir Batinić iz Osijeka. Njegovi pomoćnici bit će Goran Perica (Šibenik) i Dejan Berger (Osijek). Četvrti sudac je Ante Vučemilović također iz Osijeka, dok je delegat Davor Ivić (Sisak).