SCORIA: NA KANTRIDI SE IMAMO PRAVO NADATI DOBROM REZULTATU

16.05.2014.


Nakon uvjerljive igre i sjajne pobjede u prošlom kolu sa Zadrom nogometaši Slavena Belupa izbjegli su izravno ispadanje iz prvoligaškog natjecanja i pokazali, da im je mjesto među najboljim hrvatskim klubovima.
U takvom ozračju jučer su otputovali na Kantridu gdje ih u subotu (19 sati) očekuje susret posljednjeg prvenstvenog kola s Rijekom koja je prije tri dana svladala Dinamo i nakon osam godina opet osvojila Hrvatski kup.
Riječani su trenutačno naša najbolja momčad, nalaze se u odličnoj formi što su pokazali osvajanjem kupa i sigurno nas očekuje jako težak posao. Naš je cilj da budemo na razini naših posljednjih nastupa i pokažemo da zaista vrijedimo. Mislim, da se imamo pravo nadati jer smo se spremili da napravimo sve što možemo – kazao je Elvis Scoria trener Slavena Belupa i dodao:
I na Kantridi ćemo igrati maksimalno borbeno i napadački jer samo tako može do rezultata koji priželjkujemo. Svjesni smo ovisnosti ishoda i drugih utakmica, ali time se previše ne zamaramo. Psihički smo stabilni, vjerujemo u sebe što je u takvim utakmicama najvažnije – zaključio je Scoria prije odlaska na Kantridu, gdjezbog ozljeda neće moći računati na Crepulju, Grgića i najvjerojatnije Vugrinca.
Utakmicu će suditi Igor Pristovnik iz Zagreba, a njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić također iz Zagreba i Dalibor Meić (N. Čiče). Četvrti: Dalibor Mlakar (Zagreb). Delegat: Jure Zečević (Knin).
Na susretu s Rijekom bit će i navijači Slavena Belupa. Naime, Udruga športske rekreacije podravskih studenata u suradnji s klubom organizirala je po vrlo povoljnim cijenama odlazak na Kantridu, tako da podrška našim igračima neće izostati.