SCORIA. MORAMO IGRATI NA VISOKOJ RAZINI, AKO ŽELIMO OSTVARITI POBJEDNIČKI REZULTAT

29.08.2014.


Nakon dvotjednog gostovanja kod Rijeke i Splita, Slaven Belupo u subotu (21 sat) dočekuje Lokomotivu koja je u prošlom kolu nanijela prvi poraz momčadi Rijeke.
Za koprivničkog prvoligaša ogled s Lokosima od najveće je važnosti jer ga samo pozitivan rezultat vodi od bijega sa začelja ljestvice.
Morat ćemo igrati na visokoj razini, ako želimo ostvariti pobjednički rezultat. U Splitu, iako smo izgubili vidio se napredak u našoj igri, ali s Lokomotivom moramo biti još bolji. Igrači su svjesni odgovornosti i znaju da moraju bolje reagirati nego na dosadašnjim utakmicama. Očekujem da će to biti kao i na proljetnim susretima kada smo u nizu osvajali bodove i pokazali da nam je mjesto među prvoligašima – naglasio je trener naše momčadi Elvis Scoria na pressici uoči ogleda s Lokomotivom i dodao:
Moramo ostati psihički jaki kako bih individualno i ekipno bili bolji. Lokomotiva je dobra momčad, ima najviše mladih reprezentativaca, ali nama su bodovi od najveće važnosti. Očekujem dosta naših navijača i naravno njihovu podršku koja će nam biti itekako potrebna. U proljetnom natjecanju Zagrepčani su nam bili prekretnica prema pozitivnim rezultatima, vjerujem da će tako biti i u subotu – zaključio je trener Scoria.
Utakmicu će voditi Jurica Mihalj (Velika Mlaka), a njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić (Vrbovec) i Saša Fegeš (Nedelišće). Četvrti sudac je Marijo Strahonja (Zagreb), a delegat Zoran Pandža (Ivankovo).