SCORIA: MORAMO IGRATI MAKSIMALNO MOTIVIRANO I KONCENTRIRANO

07.03.2014.


Slaven Belupo u subotu na koprivničkom stadionu dočekuje najbolju hrvatsku momčad – Dinamo. Nitko ne dvoji su su Zagrepčani u ovom susretu favoriti ali u nogometu, bez obzira na kvalitetu krajnji rezultat je uvijek neizvjestan.
Svjestan je toga i trener Elvis Scoria koji će prvi put voditi farmaceute pred koprivničkim gledateljstvom, otkako je ponovno njihov prvi stručnjak.
Prije svega moramo razmišljati o sebi jer igramo s našom najboljom ekipom koja je vrlo moćna na svom, ali isto tako i na gostujućem travnjaku. S Dinamom moramo biti maksimalno motivirani, koncentrirani i naravno na najvišoj igračkoj razini – naglasio je na konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Elvis Scoria i nastavio:
Ovog smo tjedna sve podredili sutrašnjoj utakmici, radili smo na taktičkim zamislima i nadam se da su igrači svjesni kakva je kvaliteta njihovog suparnika. Bit će to susret od kojeg očekujem da se neke stvari pomaknu prema naprijed, ali isto tako vjerujem i u podršku iz gledališta. Naš plasman na ljestvici je vrlo ozbiljan, situacija nije lagana, imamo još dosta utakmica do kraja prvenstva i uvjeren sam da ćemo osigurati opstanak među našim najjačim klubovima. U susretu s Dinamom nedostajat će nam mladi reprezentativac Čanađija (tri žuta kartona), ali se u momčad vraća Delić. Neće biti većih promjena u sastavu kojeg ću odrediti na dan utakmice – završio je Elvis Scoria.
Utakmica Slaven Belupo – Dinamo igra se u 19 sati, a vodit će je Ivan Bebek (Rijeka), dok će njegovi pomoćnici biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti sudac je Dalibor Conjar (Osijek), prvi dopunski Domagoj Vučkov (Rijeka), a drugi Goran Gabrilo (Split). Delegat: Jure Zečević (Knin).