SCORIA: I S OSJEČANIMA OČEKUJEMO SVA TRI BODA

14.04.2014.


Nakon osvojenih bodova s Lokomotivom naš klub u utorak očekuje još jedan veliki ispit. U goste mu dolazi Osijek koji je u prošlom kolu svladao Zadra i sada na ljestvici ima tri boda prednosti.

Nitko ne dvoji, da farmaceuti trebaju ostvariti još jednu pobjedu i to u susretu s izravnim suparnikom koji također vodi grčevitu borbu za opstanak.

Jako smo zadovoljni pobjedom s Lokomotivom, ali naš trnoviti put se nastavlja i najvjerojatnije će tako biti do kraja prvenstva. Sve je u našim rukama, igramo kod kuće i vjerujem da ćemo ponoviti još jednu dobru igru i osvojiti toliko važne bodove – istaknuo je trener Slavena Belupa Elvis Scoria i nastavio:

Osječani su kvalitetna momčad koja je ostvarila tri pobjede u nizu i zato moramo dati sve od sebe kako bi postigli drugi uspjeh za redom. Vjerujem u naše dečke i još jednom pozivam gledatelje da u što većem broju dođu na stadion i daju nam podršku kao što su nam je dali sa Splitom i Lokomotivom – zaključio je Scoria koji za sutrašnju utakmicu najvjerojatnije neće moći računati na Edsona koji je u petak ozlijeđen s Lokomotivom, tako da će ga najvjerojatnije zamijeniti Fuštar.

Utakmica Slaven Belupo – Osijek počinje u 17 sati a vodit će je Goran Gabrilo iz Splita. Njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Dario Vrabec (obojica iz Zagreba). Četvrti je Saša Fegeš (Nedelišće), 1. dopunski Dalibor Mlakar, 2. dopunski Tomislav Bionda, delegat Marijan Klepo (svi iz Zagreba).