SCORIA: I S ISTROM IDEMO NA POBJEDU

18.04.2014.


U dva posljednja nastupa pred svojim navijačima Slaven Belupo je ostvario dvije pobjede i s velikim optimizmom ulazi u završnicu prvenstva.
Nakon što su oružje položili Lokomotiva i Osijek u ponedjeljak ga očekuje susret s Istrom 1961 u Puli (16 sati), gdje je igračku i trenersku karijeru započeo sadašnji prvi stručnjak farmaceuta Elvis Scoria.
Zanima me samo situacija u kojoj se nalazimo i ništa drugo. Svjestan sam da nas očekuje još jedan jako zahtjevan ispit, jedan od najtežih i učinit ćemo sve da ga položimo. Za nas je svaka sljedeća utakmica najvažnija i samo o tome razmišljam – kazao je Elvis Scoria i nastavio:
U Pulu idemo odigrati najbolje što znamo, za nas nema nikakvih kalkulacija već ići na pobjedu. Neće nam biti lako jer je Istra izgubila nekoliko posljednjih utakmica, no mi smo svjesni što nas očekuje. Uz maksimalnu borbenost i igru koju pružamo u posljednjim susretima možemo do željenog cilja – zaključio je trener našeg kluba.
Utakmicu Istra 1961 – Slaven Belupo vodit će B. Marić (Daruvar), dok će pomoćnici bit S. Fegeš (Nedelišće) i D. Pejić (Vukovar). Četvrti sudac je M. Zebec (Cestica), a delegat Z. Pandža (Ivankovo).