SCORIA: HAJDUK JE FAVORIT, ALI MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA

28.02.2014.


Novi trener Slaven Belupo Elvis Scoria koji je koprivničkog prvoligaša uspješno vodio prije nekoliko godina u nedjelju s farmaceutima gostuje kod Hajduka, uz Dinamo najboljeg hrvatskog kluba.
Splićani su u sjajnoj formi, možda najboljoj od svih prvoligaša i najozbiljniji su konkurenti zagrebačkim modrima u borbi za naslov prvaka. No, novi koprivnički trener ne predaje se unaprijed.
Hajduk je zaista snažna momčad koju odlično vodi mladi trener Tudor i za nas će to biti vrlo težak ispit.Mi trenutno ne možemo birati utakmice i odlazak u Split veliki je izazov. Zato na Poljud idemo odigrati najbolje što u ovom trenutku možemo i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Neće biti lako, ali i mi imamo svojih prednosti – kazao je na konferenciji za novinare Elvis Scoria, trener Slavena Belupa i dodao:
S Hajdukom nećemo igrati defanzivno kao što mnogi misle iako smo svjesni da Splićani svakog suparnika mogu natjerati na bunker, jer za to imaju kvalitetu. Jasno, da u obrani moramo biti maksimalno koncentrirani kako bi došli do željenog rezultata, ali isto takom razmišljat ćemo i o napadu bez kojeg je također nemoguće doći do povoljnog ishoda. Imam povjerenja u igrače koji će istrčati na Poljud – rekao je između ostalog Elvis Scoria, koji s Hajdukom neće moći računati na Mateasa Delića zbog tri javne opomene, te Davora Vugrinca i najvjerojatnije Petra Filipovića zbog ozljeda.
Valja podsjetiti, da je Scoria u svom prvom mandatu na mjestu trenera našeg kluba s farmaceutima osvojio bod na Poljudu. Bilo je to u proljeće 2007. godine.