SCORIA: DO KRAJA PRVENSTVA JOŠ JE OSAM KOLA I MISLIM DA NISMO BEZ IZGLEDA

01.04.2014.


Farmaceuti zaista nemaju sreće! Izgubili su još jedan susret u kojem su bili bliže pozitivnom rezultatu od Splita, koji je neočekivano došao do pobjede u samoj završnici utakmice (1:2).
Nemam što zamjeriti svojim igračima koji su pod teretom borbe za opstanak bili nešto slabiji od Splićana u prvom dijelu utakmice, dok su se u drugom poluvremenu iskazali borbenošću i zalaganjem, postigli pogodak za izjednačenje ali ga na kraju i nesretno primili, što je gostima osiguralo sva tri boda. I utakmica sa Splitom je pokazala da se u igri dižemo, ali nažalost izostaje rezultat s kojim bi se lakše disalo – kazao je nakon susreta na konferenciji za novinare trener naše momčadi Elvis Scoria i nastavio:
Zahvaljujem se našim navijačima na podršci tijekom cijele utakmice, stalo su bili uz nas i malo je nedostajalo da im to vratimo osvajanjem bodova. No, za potpuni uspjeh potrebno je imati i malo sreće koja nas zaista ne prati. Naši suparnici olako dolaze do pogodaka dok ih mi iz najpovoljnijih situacija jako teško postižemo. Do kraja prvenstva ostalo je još osam kola i mislim da nismo bez izgleda. U igri su 24 boda i nadam se da će i nama jednom krenuti – rekao je između ostalog naš trener Scoria koji na pitanje novinara nije želio komentirati suđenje utakmice kojim su bili, i to opravdano jako nezadovoljni gledatelji.
Ne sjećamo se kada je bilo toliko povika i negodovanja s tribina koprivničkog stadiona na dijeljenje nogometne pravde, koja je u niz navrata izostala i to na štetu domaćina.