SCORIA: DINAMO JE FAVORIT, ALI MI MORAMO TRAŽITI BODOVE U SVAKOJ UTAKMICI

26.09.2014.


Našem klubu u subotu u goste dolazi najbolja hrvatska momčad – zagrebački Dinamo, koji je i u ovom prvenstvu nakon devet odigranih kola uvjerljivo vodeći na ljestvici.
Hrvatski prvak je favorit u ovom susretu i sve drugo osim poraza za farmaceute bi bio veliki uspjeh, nemaju nikakav rezultatski inperativ kao što su ga imali u prošlom kolu s Osijekom kojeg su uvjerljivo pobijedili i zadržali priključak za momčadima iz drugog dijela tablice.
Dinamo je ispred svih u prvoligaškom natjecanju i naša najkvalitetnija momčad kojoj se želimo dostojno suprostaviti i naravno odigrati jednu dobru utakmicu, posebno u obrani. Modri imaju jaku individualnu kvalitetu i zbog toga moramo biti vrlo oprezni u igri jedan na jedan. No, mi smo u situaciji da u svakom susretu moramo tražiti bodove pa tako i s Dinamom koji ima europsku momčad – rekao je na konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Elvis Scoria i dodao:
Nakon pobjede s Osijekom i u kupu sa Zrinskim stekli smo samopouzdanje, a usto su se neki igrači znatno dignuli u formi što nam daje vjeru da ćemo u subotu biti bolji nego na većini dosadašnjih utakmica. Za nastup su zbog ozljeda upitni Delić i Geng, dok će iskusni Vugrinec sigurno biti u kadru. Zbog isključenja na utakmici kupa za momčad neće konkurirati Vasilj – završio je Scoria.
Utakmicu Slaven Belupo – Dinamo počet će u16 sati, vodit će je internacionalac Ivan Bebek iz Rijeke, a njegovi će pomoćnici biti Pataki (Đakovo) i Zobenica(Vinkovci). Četvrti je Vučkov (Rijeka), a delegat Doljanin (Hrvace).