SCORIA: CIJENIMO HAJDUK, ALI IDEMO PO SVA TRI BODA

17.10.2014.


U Slavenu Belupu itekako su svjesni značaja nedjeljne utakmice s Hajdukom u sklopu 12. prvoligaškog kola, koji se igra u večernjem terminu – 19 sati.
Nakon posljednjih dobrih nastupa i osvojenih bodova u našem klubu vlada optimističko ozračje, iako nitko ne dvoji da su Splićani uz Dinamo i Rijeku najbolja hrvatska momčad.
Zbog našeg plasmana na ljestvici bodovi su nam jako potrebni, iako je Hajduk vrlo kvalitetna ekipa i lagani favorit. Cijenimo Splićane, ali mi idemo na pobjedu. Vidljivo je prema posljednjim rezultatima da se naša momčad diže i uvjeren sam da ćemo uz podršku navijača doći do željenog rezultata – istaknuo je na današnjoj pressici trener Slavena Belupa Elvis Scoria i nastavio:
Jedva čekamo ogled sa Splićanima i ne zanima nas tko će im nedostajati. Razmišljamo samo o našoj igri i naravno pozitivnom rezultatu. Imamo plan kako ćemo igrati, dobro smo iskoristili prvenstvenu stanku i to ćemo pokazati na travnjaku – zaključio je između ostalog Elvis Scoria kojemu će i dalje nedostajati ozlijeđeni Gregurina i Parlov.
Utakmicu Slaven Belupo – Hajduk vodit će Tihomir Pejin iz Osijeka, dok će njegovi pomoćnici biti Siniša Premužaj (Varaždin) i Goran Pataki (Đakovo). Četvrti sudac je Dalibor Mlakar (Zagreb), a delegat Budimir Peranić (Novalja).
Prije početka susreta u okviru akcije koju provodi FARE u suradnji s UEFA i HNS-om igrači i suci podići će kartone s porukom “Pokaži rasizmu crveni karton”.