Sažetak utakmice između Intera i Slaven Belupa, Čanađija: “Najbitnije je da smo zasluženo dobili utakmicu, i svaku iduću moramo ići na pobjedu”

29.04.2019.


Nogometaši Slaven Belupa upisali su jučer na gostovanju u Zaprešiću kod Intera važna tri boda u 31. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Golovima Gode u prvom poluvremenu i Čanađije i Delića u drugom naša je momčad slavila rezultatom 1:3. Gledali smo vrlo dobru predstavu igrača trenera Ivice Sertića, a prvi gol nakon povratka u dres Slaven Belupa postigao je neumorni veznjak Dario Čanađija.

– Najbitnije je da smo dobili utakmicu i to potpuno zasluženo. Čestitam svim svojim suigračima jer su dali sve od sebe i na kraju nas je to nagradilo. Pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna. Naravno da sam sretan zbog svog gola, ali moram priznati da sam još sretniji zbog Delićevog jer ga je zaista zaslužio. Čestitke zaslužuje i Goda koji je poentirao iz nimalo lake situacije – objasnio je Čanađija.

Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.

– Imamo još pet utakmica i velika nam je želja privesti ovu sezonu mirno kraju. U svakoj idućoj utakmici moramo ‘loviti’ sva tri boda jer je to jedini način da se stiže do pobjeda. Moramo nastaviti raditi na svakom treningu kao i do sada jer je to putokaz prema dobrim rezultatima. Već sutra se okrećemo Osijeku i nadamo se da ćemo i iduće nedjelje slaviti.