SAVRŠEN START JUNIORA U Puli svladali Istru s uvjerljivih 1:4

23.08.2019.


Juniori Slaven Belupa nisu mogli zamisliti bolji start u novu sezonu. Na gostovanju u Puli kod Istre 1961, u prvom prvenstvenom kolu, slavili su s više nego uvjerljivih 1:4. U prvih 45 minuta nismo vidjeli golove na Aldo Drosinu, a onda je momčad trenera Dalibora Gorupića povela u prvoj minuti nastavka preko Kožarića koji je lijepo pogodio s vrha šesnaesterca. Samo minutu kasnije rezultat je povisio Tomić, a i najmanju dvojbu oko pobjednika otklonio je Štritar koji je pogodio za 0:3 udarcem iz daljine. Točku na i postavio je Vuić u 66. kada je bio najviši nakon centaršuta iz kornera. Do kraja susreta Paez je zabio počasni pogodak za domaćina.

Zaista savršen start juniora u novu sezonu. U drugom prvenstvenom kolu, u Koprivnici će biti domaćin vršnjacima Varaždina.

– Nemam što drugo reći nego čestitati svojim dečkima. Nismo mogli zamisliti bolji start u sezonu, pogotovo kada smo znali da idemo na teško gostovanje u Pulu. Neka ova utakmica posluži cijeloj momčadi kao primjer kako se moramo boriti iz kola u kolo i neka im poslužio kao veliki motiv za nastavak prvenstva – rekao je trener Dalibor Gorupić.

Slaven Belupo: Šugić, Lisjak, Štefanec, Vuić, Tomić, Liklin, Kožarić, Varović, Štritar, Rengel, Jakupak. Klupa: Kratzl, Harači, Vuić, Tumpić, Delić, Jendrić, Đurić.