SAMO HRABROM I ODGOVORNOM IGROM S RIJEČANIMA MOŽEMO DO USPJEŠNOG REZULTATA – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

25.09.2015.


Od tri za redom domaća susreta utakmica Slavena Belupa u subotu s Rijekom (19 sati) ubraja se u najzahtjevniji, jer je momčad s Kantride već nekoliko sezona među najboljim prvoligašima, a i u ovom prvenstvu najozbiljniji je konkurent Dinamu u osvajanju naslova prvaka.
Svjestan je toga i trener naše momčadi Željko Kopić koji vrlo sustavno razmišlja o subotnjem suparniku čiji sastav u dosadašnjih deset kola još nije pobijeđen, kojeg uspješno vodi slovenski trener Matjaž Kek.
Iako nismo uspjeli svladati Split i Istru već odigrali neodlučeno zadovoljan sam igrom, posebno s Puljanima i naravno angažmanom svih igrača. Osobno mislim da smo, kada je riječ o igri krenuli dobrim pravcem iako nam nedostaje koji bod. Ne dvojim da Riječani imaju kvalitetu što pokazuju njihovi rezultati, ali od naših igrača očekujem hrabrost i odlučnost, te se nadam da ćemo pokazati koliko vrijedimo. O sastavu momčadi odlučit ću uoči utakmice u kojoj moramo dati svoj maksimum – kazao je između ostalog trener Slavena Belupa Željko Kopić, dok je “veznjak” Goran Paracki naglasio:
Bit će to za nas vrlo zahtjevan susret u kojem moramo prikazati jako dobru igru ako želimo do pozitivnog rezultata. Slažem se s trenerom da moramo igrati hrabro i odgovorno svih 90 minuta, jer naš suparnik ima vrlo dobru momčad u kojoj nastupa niz odličnih igrača. Siguran sam da ćemo pokazati najviše što možemo. Nadam se da ćemo imati i više sportske sreće negošto smo je imali s Istrom – zaključio je Goran Paracki.
Uprava Slavena Belupa poziva prijatelja koprivničkog sporta i navijače Slavena Belupa da u što većem broju dođu na Gradski stadion i svojom podrškom daju vjetar u leđa farmaceutima u ostvarenju pozitivnog rezultata s Rijekom.