S RUDEŠOM OČEKUJEM POBJEDU – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

08.03.2018.


Slaven Belupo i Rudeš u petak otvaraju 25. prvoligaško kolo utakmicom koja će se igrati na koprivničkom stadionu s početkom u 18 sati.

U našem klubu sve su poduzeli kako bi nakon nepovoljnih zimskih uvjeta pripremili travnjak, iako im je kiša koja je noćas padala dosta poremetila optimistična vremenska predviđanja, no svi se nadaju da će teren ipak biti spreman za igru.

Osobno me teren ne zanima, jer se znalo igrati i pod težim uvjetima. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u njegovom čišćenju i u tome nam jako pomogli – kazao je uvodno na pressici trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:

Respektiramo Rudeš ali mi smo domaćini, igrat ćemo na svom travnjaku i naravno da očekujem pobjedu. Izgledamo dobro kao momčad i to ćemo pokazati. Nedostajat će nam Puclin zbog žutih kartona, dok je Purić ozlijeđen. Imamo rješenja i neće biti nekih posebnih promjena u sastavu – rekao je između ostalog Tomislav Ivković.

Utakmicu će voditi Igor Pajač iz Sv. Ivan Zeline, a njegovi pomoćnici bit će Dalibor Conjar (Osijek) i Vedran Đurak (Stupno). Četvrti je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), delegat Dražen Posavec (Maruševac), a kontrolor suđenja Vlado Svilokos (Sisak).