S RUDAROM IZ VELENJE ODIGRALI BEZ POBJEDNIKA

28.01.2017.


Arena cup – Medulin

Slaven Belupo se u trećoj utakmici na turniru Arena cup u Medulinu sastao sa slovenskim prvoligašem Rudarom iz Velenja, a susret je završen neodlučenim rezultatom – 1:1.
Slovenci su prvi došli u vodstvo pogotkom Bakalića u 54. minuti nakon greške naše obrane, no u 77. minuti izjednačio je mladi Bogojević koji se sjajno snašao u kaznenom prostoru Rudara poslije jednog uspješnog prodora Barića.
Slaven Belupo je tijekom utakmice imao veći posjed lopte (56:44), dok je Rudar u nekoliko navrata ozbiljno priprijetio vrataru Blaževiću.
I na ovoj utakmici trener Željko Kopić dao i prigodu za igru svim raspoloživim snagama osim igračima koji su lakše ozlijeđeni i onima koji imaju virozu
SLAVEN BELUPO: Blažević, Purić, Katić, Jovičić, Aliti, Bistrović, Christensen, Burić, Arap, Radić, Heber (od 60. minute: Blažević, Zirdum, Međimorec, Jovičić, Martinaga, Barić, Jajalo, Gregurina, Pokrivač, Mladen, Bogojević).
Trener: Željko Kopić.
Naša će momčad u Medulinu odigrati još jednu utakmicu i to s jednim od suparnika iz druge skupine u kojoj se natječu zagrebačka Lokomotiva, mađarski Haladas, slovenski Koper i vinkovačka Cibalia za konačni plasman na ovom tradicionalnom zimskom turniru.